ONLINE REZERVASYON

Bizden Haberler

Navette, İstanbul’da Ulaşımda Konforu Sağlayacak! www.denizdenhaber.com - 17.04.2013

İstanbul’un yoğun trafiğinden bunalan, gün içerisinde işlerini aksatmak istemeyen ve şehrin güzelliklerini değerlendirmek isteyenler için hizmet sunmaya başlayan Navette Taşımacılık Ulaştırma ve Turizm A.Ş; 2012 yılı sonunda kuruldu.

Navette ile dünya çapında tanınan yat ve tekne markası Beneteau’nun2013 model tekneleri, marinave havaalanı-otel transferleri, düğün organizasyonları, gece eğlencesi ve dokuz kişilik gruplar için yarım günlük Boğaz ya da Adalar turu gezintileri için de kullanılabiliyor. Boğaz’da 44 farklı hatta hizmet veren ve rezervasyonla çalışan Navette’de, özel toplantılar ve iş yemekleri organize etmek de mümkün. Yüksek hızda internet hizmeti, sunumlar için LCD ekran, sıcak içecek ikramları ve seyahatiniz süresince geçerli sigorta güvencesiyle, kendi teknenizde gibi hissedebilirsiniz.

Beneteau Antares 30

Antares 30, Yılın Motor yatı Ödülleri’nde ‘55 feet altı fly bridge tekne’ kategorisinde finale kalan teknelerden biri. Her türlü denizde konforlu ve keyifli seyir sunan 375 beygirlik dizel motorlu tekne 22 knot süratte oldukça konforlu seyirler sunuyor.

Tam Boy: 10,22metre

En: 3,39metre

Ağırlık: 4.389 kilogram

Beneteau Antares 30S

Antares 30 modelinin çok tutulmasının ardından üretilen 30S, 30’un flybridge’siz versiyonu.Her türlü denizde konforlu ve keyifli seyir sunan 375 beygirlik dizel motorlu tekne 22 knot süratte oldukça konforlu seyirler sunuyor

Tam Boy: 10,22metre

En: 3,39metre

Ağırlık: 4.960 kilogram

Antares 8S

Kısas üreli seyirleri keyifli hale getiren hem ailenizi hem de misafirleriniz boğaz hattı boyunca istediği noktalara ulaştırabilecek olan Antares 8 S yeni jenerasyon yarı planing gövdesikonforlu, performanslı ve güvenli seyir sağlıyor.

Tam Boy: 8.36metre

En: 2,95metre

BoşAğırlık: 2785 kilogram

Geri