ONLINE REZERVASYON

Bizden Haberler

Lüks Deniz Taksi Hizmeti Emrinizde www.hurriyet.com.tr - 10.02.2013

İsterseniz tek seferliğine sizi bir yere bırakıyor. Hem gideceğiniz yere afilli giriş yapmış oluyorsunuz hem de trafik sıkıntısı çekmiyorsunuz. Kiralık teknelerin fiyatı deniz mili üzerinden hesaplanıyor. Her mil başına 60 liralık tarife uygulanıyor. Örneğin Kabataş’tan Kadıköy’e gitmenin ücreti 180 lira. İstinye-Kuzguncuk arasıysa 300 lira. 10 millik mesafelerde tekneyi bir saate kadar ücretsiz olarak bekletebiliyorsunuz. Bir diğer alternatif de tekneyi özel gezintiler için gün boyu kiralamak. Tekneler marina ve havaalanı-otel transferleri, düğün organizasyonları, gece eğlencesi ve dokuz kişilik gruplar için yarım günlük Boğaz ya da Adalar turu gezintileri için kullanılabiliyor. Boğaz’da 44 farklı hatta hizmet veriliyor. Kişi sayısına göre farklı boyutlarda üç değişik modelden biri size tahsil ediliyor. 2-3 saatlik Boğaz gezintisinin fiyatı 1000 lira. Teknelerde ücretsiz yüksek hız internet, LCD ekran ve espresso ikramı var. www.navet.com.tr adresinden online talep formu, rez@navet.com.tr’a e-posta atarak veya 24 saat sürekli hizmet veren 444 32 41 numaralı telefonla rezervasyon yapabiliyorsunuz.

Kiralayabileceğiniz Beneteau marka üç farklı tekne modeli var. Oturma grubu, salonu, geniş güvertesi, LED televizyonları ve limitsiz internet bağlantısı sayesinde seyir sırasında ofis olarak da kullanabiliyorsunuz.

Beneteau Antares 30
Antares 30, Yılın Motoryatı Ödülleri’nde ‘55 feet altı flybridge tekne’ kategorisinde finale kalan teknelerden biri. Her türlü denizde konforlu ve keyifli seyir sunan 375 beygirlik dizel motorlu tekne 22 knot süratte oldukça konforlu seyirler sunuyor. Boyu 10.22 metre.

Beneteau Antares 30S
Antares 30 modelinin çok tutulmasının ardından üretilen 30S, 30’un flybridge’siz versiyonu. Her türlü denizde konforlu ve keyifli seyir sunan 375 beygirlik dizel motorlu tekne 22 knot süratte oldukça konforlu seyirler sunuyor. Boyu 10.22 metre.

Antares 8S
Antares 8 S yeni jenerasyon yarı planing gövdesi konforlu, performanslı ve güvenli seyir sağlıyor. İhtiyaca göre özel olarak düzenlenebilen kokpiti neredeyse 360 görüş açısıyla seyir sırasında etrafı boydan boya gözleme imkânı sağlıyor. Boyu 8.36 metre.

Geri